A hálózat közös felületet kíván teremteni mindazon projekteknek, melyek globális, ökologikus, spirituális, holisztikus, szerves, stb. tudatosságban születtek és ennek jegyében tevékenykednek. A hálózat alkalmat adna arra, hogy az emberek bolygó-szerte az érdeklődésük és értékeik mentén kapcsolódhassanak egymáshoz, tudást és erőt merítsenek egymásból és támogassák egymást az egész emberiség jól-léte érdekében.

A hálózat Wikipédia-szerűen működne, nyitott szerkesztési lehetőséggel – egy idő után a projektek maguk dönthetnek a közös részvétel mellett. Mindamellett elengedhetetlen egy szerkesztőbizottság működése. Alapvetően azonban számos kisebb hálózat hálózata lenne. A weboldal biztosítani fogja a közvetlen kapcsolatfelvétel lehetőségét.

Ha indíttatást érzel, időt is tudsz szánni és beszélsz (írsz, olvasol) angolul, örömmel várunk csapatunkba.

Facebook Comments
Helena Norberg-Hodge
Helena Norberg-Hodge - Ősi jövendők – Ladak tanításai Fordította: Stern Gabriella Megrendelheted a könyvet papír alapú könyvkötésben. A 2. javított kiadásához gyűjtjük az előrendeléseket. Ide kattintva adhatod le előrendelésed. A könyvet kérheted PDF e-book formátumban is. Add meg emailcímed az alábbi űrlapon, és elküldjük neked emailben:

*Neved:

*Email címed:

Milyen színű a hó?