Fekete Attila

Ne felejtsd honnan jöttél, tudd hová tartasz!

Bátyámat, mint példaképet követve irányultságom a zene felé fordult, 1989-ben végeztem a Bartók Béla Jazz Zenei Konzervatóriumban, Gonda János akkori vezetésével. Tomsits Rudolf volt a trombita tanárom, Gőz László inspirálta zenei kreativitásomat, Csepregi Gyula fuvolán tanított fakultációban. Büszke vagyok arra, hogy náluk tanulhattam.

Mozgalmas művészeti életem volt akkor, minden kihívást elvállaltam, élveztem ezt az életet. Felléptem a Zizi Laborban, Cipő Bódi László Republic zenekarában, Szigeti Ferenc Kanguru, a Rózsaszín Bombázók, és a Fan-Fan popzenekarokban is. Zenéltem beugróként a Magyar Rádió Studio11 zenekarában,  a Madách Kamara színházban Hofi Géza Élelem bére műsorában, Malek Miklós akkori zenekarával, a Friderikusz TV Show műsorban, és játszottam egy ideig a Fővárosi Nagy Cirkusz, és a Maxim Varieté akkori zenekaraiban is.

Már akkor elkezdtem kutatni, mi az ÉLET, mi miért van úgy, ahogy. Kutatásaim és akkori olvasmányaim fordítottak a spiritualitás, a filozófia felé. Érdeklődésem a pozitív gondolkodás filozófiájának gyakorlása és tanítása felé sodort. Önmagam számára is elképesztő sikereket értem el vele. Még 1993-ban szellemi szabadfoglalkozású kreatív kortársaimmal megalapítottuk a Fiatalok a Szellemi Forradalomért mozgalmat, amit a mai napig propagálok.

Tudatosodott bennem, hogy zenei sikereimet is a fegyelmezetten kitartó tanulás, gyakorlás, és a pozitív közösségi szerveződés hozta. A pozitív gondolkodás-tréningek, mentális, üzleti, erkölcsi sikereim is a fegyelmezett önfejlesztő tanulás, gyakorlás, és az intenzív közösségi szerveződés adta. Már ekkor kezdett körvonalazódni földi küldetésem.

2003-tól a mai napig kutatom, tanulom, és megosztom a történelemtudósok által feltárt magyar történelmet, ami összefüggéseiben, logikájában sokkal valósabb képet ad, mint amit jelenleg is szégyentelenül félrevezető módon a Magyar Tudományos Akadémia tanít. A történelmi kutatásaim rádöbbentettek arra, hogy büszke lehetek a több tízezer éves ősi szkíta, magya, naga származásunkra, amely spirituális hagyományai, tanításai nyomán további önképzésre sarkallt.

Alternatív gyógyászati tanulmányaim

1989-től kezdődően tanulok alternatív gyógymódokat. Kezdtem az Agykontroll José Silva módszerekkel.  Aztán Zyrius Nemzetközi Felnőtt képző, Dr. Hamer Új Germán Gyógy-tudományok, Meridián Terápia, Szellemterápia, Pszi-sebészet, Titkos Orosz Gyógymódok, Grabovoj Információs gyógyászat, Makró kontroll és Gerincállítás, Fito Terápia, Számmisztika, NLP, EFT, Reiki, Théta Healing, Frekvencia Terápia, KIP Katatim Imaginatív Pszichoterápia  technikákat tanultam. Ezeket a módszereket integráltam a saját bio-energetika kezelési rendszerembe, amit Integrált Pszi Terápiának neveztem el.

Az egészség hatékony helyreállítása, és a mai modern tudományos kvantum mechanika által forradalmasított szemléletváltás (paradigmaváltás) hirdetése a küldetésem.

Hitvallásom a spirituális, szellemi öntudatosság evolúciója.

Humanológus jelenem

2003-2011-ig PHP programozás volt a fő tevékenységem. 2011-től alternatív gyógymódokkal foglalkozom, és egy speciális NLS Diagnostic műszerrel sejtszinten bevizsgálom a szervezet állapotát. Ez alapján a leghatékonyabb egészség-helyreállító terápiát lehet összeállítani. QNR NLS Szkenner műszeres Egészség Állapotfelmérés

Ebben a projektben webmasterként tevékenykedem. Örülök, hogy részt vehettem az Ősi jövendők projektben, köszönöm Stern Gabónak, hogy beválasztott, és megismertetett a könyvvel, amelynek tanulsága visszaigazolja mindazt a tapasztalatot, amit megéltem.

Hálásan köszönöm, hogy inspirál a közösségi szerveződésre, mert ez az egyetlen jó mód ősi hagyományaink megosztására, a túlélésre.


Fekete Attila
Galyatető,  2017

http://qmrbioscan.com/